Dobruca İlkokulu

WEB https://dobrucailkokulu.meb.k12.tr
Adres : DOBRUCA MAH. DOBRUCA CAD. NO 261/1 OSMANGAZİ / BURSA
VİZYON : Dobruca İlkokulu olarak, Eğitim öğretimi daha nitelikli hale getirerek çevrede tercih edilen bir okul olmak vizyonumuzdur.
MİSYON : Biz, duygu ve düşüncelerini etkili bir biçimde anlatabilen, milli değerlere duyarlı, sorumluluk sahibi, bilgiyi toplumun yararına kullanan, adil, ahlaklı ve mutlu bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : .

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Saatler : 09,00-14:20
Isınma : Doğalgaz
Servis : Öğrenciler Servis ve kendi imkanları ile okulumuza ulaşım sağlamaktadır.
Ulaşım : 1-A Derebahçe Dobruca Hattı
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezine 5 km. Osmangazi-Nilüfer sınırına yakın Dobruca mahallesinin tamamı ve Hüdavendigar Mahallesinin bazı sokakları kayıt bölgesidir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Dobruca Merkez
Kontenjan Bilgileri : Adres kayıt bölgesindeki tüm ilkokul öğrenciler kurumumuzda yer almaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : .
Okulun Sınav Başarı Durumu : .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : .
Sportif Etkinlikler : Halkoyunları,Satranç
Bilimsel Etkinlikler : .
Proje Çalışmaları : E Twinning,Beslenme Dostu Okul Projeleri,Yemekte Denge,5Taş Finansal Liderlik
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Kosova,Gilan,Dobercan İlkokulu ile Kardeş Okul Projesi yürütülmektedir.
Diğer Hususlar : .